Lav et flot værelse til dit modebevidste barn

At klæde sig fint og fornemt på, er ikke blot noget voksne ynder at gøre. Stadig flere børn og unge tilegner sig således i disse år en større interesse for mode. Har du også børn i husstanden, som er interesseret i mode, flot tøj og moderne design? Så overvej at glæde dem ved at indrette deres værelser moderne, flot og moderigtigt. Vi viser dig hvordan lige her.

Når det barnlige og ungdommelige går hånd i hånd med moderne design

Den helt store udfordring, når du skal til at indrette dit barns værelse, er at få det stilfulde moderne design til at gå hånd i hånd med det barnlige og ungdommelige udtryk, som et børneværelse trods alt bør bære præg af.

Du kan starte med at købe patchworktæpper, som virkelig hitter i disse år, og placere dem flot og moderigtigt på værelset. Supplér gerne op med lidt kunst på væggene, og dette må meget gerne være med figurer som tiltaler rollingerne. Som prikken over i’et har vi så møblerne og inventaret. Her kan du virkelig skabe et moderne indtryk. De fleste børn har glæde af et godt skrivebord, hvorfra de kan arbejde, være kreative, samt spille og lege med vennerne. En moderne seng, samt en kommode er ofte de sidste nødvendige møbler på et godt og moderne børneværelse.

Lad dig inspirere i møbelbutikkernes kataloger. Her kan du få et indblik i tidens trends og tendenser. I øjeblikket er det de kridhvide og lyse møbler der hitter, men tendensen kan sagtens ændre sig 180 grader, således at det pludselig er de mørke farver der er in igen. Ting der er gode at huske, når man indretter børneværelse.

Tag dit barn med på råd

Til sidst anbefales du naturligvis at tage dit barn med på råd. Det er trods alt deres værelse det handler om, og de har i den grad deres egen mening at bidrage med. Involvér barnet i processen, og helst fra A til Z. Et barn der får lov til at indrette sit eget værelse, vil ofte opnå en øget forståelse for design og indretning, og måske kan du endda på den måde inspirere dit barn til en fremtidig karriere som indretningsarkitekt eller lignende.

mts_best