Træn sammen med dit modebevidste barn

Er du forælder til et rigtig modebevidst barn, og ønsker du at lave noget aktivt og sundt sammen med ham eller hende? Så vil vi anbefale jer at begynde at træne sammen. Der er masser af måder I kan gøre det på, og det ser vi nærmere på i denne artikel. Vi ser også nærmere på hvordan I efterfølgende sammen kan tage ud og se på modetøj i de lokale butikker.

Det er sjovt og givende at træne med sit barn

Som forælder ved du med garanti, at det er vigtigt at man helt fra barnsben af præger sit afkom med nogle gode og sunde værdier. At dyrke sport og motion er i den grad noget man må karakterisere som en sund værdi, så hvorfor ikke komme i gang med træningen allerede fra en ung alder? Du kan allerede nu inspirere dit barn til øget fysisk aktivitet. Det kan du for eksempel gøre ved at købe en effektiv Kettlebell, samt et par håndvægte. Særligt med en kettlebell er der lagt op til hård fysisk aktivitet. Det styrker musklerne, samt ikke mindst kroppen som helhed. Dit barn kan godt få lov at træne med en kettlebell, men hvor meget han eller hun kan være med, afhænger i høj grad af dens vægt. De helt store kettlebell kan nemlig godt veje en del, og så er det altså ikke sikkert, at de helt små børn kan løfte dem.

Tag på shoppingtur med dit barn og køb træningstøj

Der er næppe den store tvivl om, at du og dit barn interesserer sig for mode, for det er trods alt det vi skriver om her på hjemmesiden. Der er da heldigvis også rigeligt med mode at forholde sig til, når I skal til at træne sammen. For der skal naturligvis noget fedt og moderigtigt træningstøj til, så I kan komme godt i gang med jeres nye aktive livsstil. Riv derfor en dag ud af kalenderen, og drag så afsted med dit barn til de lokale sportstøjsbutikker. Her kan I blandt andet lede efter flotte og effektive løbesko, samt ikke mindst T-shirts med svedtransporterende funktionalitet. Så er I godt klædt på til jeres næste fælles træningssession med kettlebell, håndvægte og hvad der ellers står på programmet.

Husk også konditionstræningen

Der er ingen tvivl om, at det er vigtigt for dig og dit barn at træne med kettlebell, håndvægte og lignende, og dermed få styrket jeres muskler. Når det dog er sagt, så er det også værd at bemærke, at I også bør indtænke konditions- og udholdenhedstræning i det daglige. Det gør I blandt andet ved at tage ud på løbeture sammen. Det er blandt andet godt at løbe intervaltræning. Så på med løbeskoene, og vis dig så som en god rollemodel for dit modebevidste barn.

mts_best