Forår 2018

Det overordnede tema for drenge mode i foråret 2018 sæsonen er ‘høj kontrast.’ Dette kan betyde en kontrast i farver, teksturer eller linjer. Blanding og matchning af forskellige materialer eller forskellige begreber (som at bringe udendørs temaer indenfor) er alt sammen fair game til drenge dette forår. Nedenfor har vi fundet tre af vores yndlingseksempler på denne kontrastmode trend i designer børnetøj.

Couture jæger

Der er ingen camouflagebukser her – selvom de også er ved at lave et comeback. Designere leger med høje kontraster på en helt anden måde. For eksempel har Aston Martin lavet fede denim skorter til drenge, der er perfekte til kølige forårsdage. Det praktiske snit gør den ideel til en dag på legepladsen, men det stilede udseende gør den ligeså til en frokost hos bedsteforældrene.

Kontrastfarver

Dette er et glimrende eksempel på teksturstrenden, som vi ser i både drenge og herretøj i foråret 2018. Mange af de sjove detaljer i de nye designerklæder fokuserer på skuldrene, som for eksempel ved den pæne sporty jakke fra Aston Martin, som lige er udkommet. Bløde, varme og funktionelle er nogle af de karakteristikker, du kommer til at se på bøjlerne.

mts_best