Den Hotteste Mode til Drenge i 2018

Drenge tøj har flyttet sig langt ud over de grundlæggende crewnecks og trøjer. Instagram er også blevet stedet for du kan opdage de nyeste trends inden for drengenes modeverden, og der er en masse must-haves at hente inspiration til, hvis man ved, hvor man skal lede. Find ud af hvad de rigtige hashtags er, og du har fundet nøglen til de nyeste trends!

Star Wars

Den klassiske rum-saga er stadig ligeså populær, som den altid har været, og der findes et utal af forskellige beklædningsgenstande med Star Wars tema, som får din dreng til at se ud som en Jedi.

Joggere

De er ikke helt harems bukser, men de er heller ikke helt almindelige joggingbukser. Joggere ligger et sted mit imellem og giver drengene et cool skater udseende, der både er praktisk og stilfuldt.

Puff jakker

Puff jakker er ved at lave et come-back, og i år er de tilbage i fuld kraft. Hvad enten det er på legepladsen eller i gymnastiksalen, kan en puff jakke være både praktisk og cool på samme tid.

Bomber jakker–

Det er ikke kun puff jakker, der er tilbagevent – bomber jakker er ligeså populære! Selvom de ikke vejer så meget, kan de stadig varme, når solen ikke lige skinner, og samtidig ser drengene rigtig seje ud, når de har dem på.

90’er flannel

Det skriger bare 90’er stil, når man tager denne retro beklædningsgenstand på – og så er man klar til at synge med på Smells Like Teen Spirit af Nirvana!

Rødbrune fløjelsjakkesæt

Med et flot jakkesæt i den klassiske rødbrune farve kan din dreng hurtigt komme til at se ud som filminstruktør og stilikon Wes Anderson. Gør klar til Hollywood!

mts_best