Børn går også op i mode

Det er helt naturligt, at de fleste voksne går op i deres udseende. Det gælder både deres tøj, sko og hår. Og derfor er det lige så naturligt, at børn på samme måde går op i, hvordan de ser ud. Deres tøj betyder lige så meget. Det skal være i de helt rigtige farver og med de helt rigtige motiver. Nogle er til superhelte, andre til fodboldtrøjer og andre igen til prinsesser.

Børn vokser dog hurtigt ud af deres tøj, og når de bliver lidt større, så slider de det også. Børn falder og skraber knæene, de er rigtig meget udenfor, og der er masser af snavs, der ikke rigtig går af i vask. Det kan derfor være en dyr omgang som forældre at skulle købe nyt hele tiden, for børns tøj holder bare ikke så længe som voksnes.

Fedt og billigt børnetøj

Som forældre gælder det selvfølelig om at lytte til det, som børnene gerne vil have. Men med måde, for de færreste har råd til det ellers. Heldigvis kan forældre finde hjælp til at finde alt fra regntøj til Påske udklædning på nettet, og det kan holde udgifterne langt nede.

Så er der råd til at købe lige det, som ungerne sukker efter. Og når man tænker på, hvor hurtigt deres holdning til, hvad der lige er sejt, den skifter, så er det en gave, at tøjet kan fås billigt, eller at de vokser fra det.

Kvaliteten skal være i orden

Det sagt, så skal kvaliteten stadig være i orden. Børnetøj kan være så dårligt, at det for hurtigt går i stykker, at det ikke rigtig tåler turen i vaskemaskinen, eller at de bliver stift og mærkeligt på ingen tid.

Som forælder vil man samtidig også gerne have, at ens børn fremstår pæne i tøjet. I hvert fald, når de skal afleveres om morgenen. Det er altid et lotteri, hvordan de så ser ud, når de skal hentes senere, for det kommer an på, hvad der lige blev leget den dag.

Selv de fineste prinsesser kan få grønne knæ, og er det lige det bedste tøj, de har haft på, så kan det være svært at forklare dem, at de ikke længere kan bruge det tøj mere, og at det skal smides ud. Men har du fundet stedet, hvor det kan fås biligt, så kan det jo ske, at du bestiller en ny. I nummeret større, så de ikke når at vokse ud af det i stedet.

Og når de bliver lidt større, så kan I sidde og kigge på tøj sammen. Så kan børnene være med til at vælge deres eget tøj. Gør de det, så vil de med sikkerhed også gerne bruge det, for udover almindeligt slid, så er tøj, der bare ligger i bunden af skabet spild af penge, der kunne være brugt bedre.

mts_best