Spis sundt sammen med dit modeinteresserede barn

Børn vil gerne være som deres kammerater, eller skille sig ud på den gode måde. Derfor begynder mange børn tidligt at interessere sig for mode. Hvor det førhen i høj grad handlede om at have de rigtige brands og mærker, så handler det i dag snarere om at have bæredygtigt tøj på. Med andre ord, tøj som er produceret af de rigtige materialer. Det er alt sammen noget der signalerer, at man ønsker at gøre noget for klimaet og miljøet. Man kan enten blive inspireret på børnemodeshows, eller bare følge med på de sociale medier. Således kan ideerne til moderigtigt børnetøj hurtigt opstå.

Kombiner med sundhed

Vil du stimulere dit barns interesse for sund og bæredygtig mode, kan du også give det hele et positivt skub ved at bringe snakken ind på sundhed og ernæring. Det hele hænger nemlig sammen, hvis man vil have et flot udseende. Men hvad skal man spise? Og Er knækbrød sundt?, vil mange for eksempel også spørge. Svaret på netop det spørgsmål er i øvrigt ganske klart. For ja, knækbrød er i den grad sundt. Tag for eksempel Wasa knækbrød med fuldkornsmel, som bidrager til den daglige ration af fuldkorn og fibre.

Nogle gange kan mode udvikle sig til noget der ikke kun er positivt. Har man for eksempel ikke råd til alt det modetøj man ønsker, så kan man godt blive nedtrykt. Kombinerer man dog gejsten for mode, med interessen for at spise sundt, kan man hurtigt stimulere sit barn til at få et lidt mere holistisk syn på tilværelsen. Man kan dermed lægge fundamentet for et harmonisk liv.

mts_best