Tøj til det kolde vejr

Selvom temperaturen stiger og falder, som det passer den, er der ingen grund til at forgå god mode for at have det varmt – eller koldt.

Børn og unge har næsten lige så mange muligheder som voksne, så de kan være klar til skole, feriebegivenheder eller leg – og de kan udtrykke deres egen kreativitet i processen.

Bomuldstrømpebukser var almindelige, men er nu i vid udstrækning erstattet af leggings.

Traditionelle smocked kjoler er altid populære uanset hvilken årstid, vi befinder os i. De kan bæres med en sweater og leggings for at varme mere. Den største ændring er hæmmen med nogle stilarter, der nu går over knæet.

For små drenge er jersey trøjer med forskellige print eller mønstre nu blevet meget populære.

Til helligdage virker almindeligt tøj til drenge og piger ofte bedst i traditionelle farver såsom rød, rød blandet med grøn trim eller marineblå blandet med hvid trim.

Frynser, ruskind, pompom trim og andre retro udseende er på vej ind i børnetøjets verden.

Sennep og blomme-mønstre er blevet set overalt i vinter, med skinnende lægge og mønstrede toppe.

Til både drenge og piger vil skovdyr være en af de ting som der bliver set meget – ligesom foregående år. For eksempel er ræve og vaskebjørne stadig utroligt populære.

Til små piger, kommer man til at se en masse dæmpede lyserøde farver, samt blå og turkis farver.

Drenge tøj vil have rige efterårsfarver kombineret med blå. Farvede bukser holder stadig, og de er gode til at få et look til at poppe lidt mere end almindelige jeans.

mts_best