Alt om mikromode

Mikro mode er nu blevet en ting som alle fashionistas, uanset om de er store eller små, bør være opmærksomme på. Fra “cool kid”-looket til de lidt mere traditionelle udseender, er børnetøj alt andet end kedeligt. Prøv disse fire nye trends, næste gang du er ude og shoppe til din familie.

Fancy og Frilly

Der er ikke noget mere nuttet end børn, der er klædt ud. Fra ferie-outfits til mere glamourøse looks, er der masser af muligheder for dig som forældre, der gerne vil klæde dit barn ud. Vi ved, at du ikke kan undgå at tage nogle billeder af dine børn, men med noget af det nye tøj, der findes i butikkerne nu, kommer du til at løbe tør for plads på din telefon!

For eksempel har PEEK lanceret en sequin kjole, der glitrer, hvilket vil få selv Askepot til at misunde din datter, når hun har denne kjole på. For at matche din prinsesse, kan drengene også komme til at se stilfulde ud med en to-knappet blazer fra Brooks Brothers.

Glædelige Must-Haves

 

Hvad end det er for en sæson, du befinder dig i, kan du være sikker på at der nye outfits til de små, så I alle kan komme i feriehumør. For eksempel er der en ny vinter favorit fra Janie og Jacks; en kjole af blødt fløjl der kan få dine datter til at ligne en nyindpakket gave.

Til drengene er der en ny afslappet cardigan fra Gap, der kan knappes op – perfekt til koldere dage! Den kan også kombineres med enkle khakis og sorte sko, så den unge herre er klar til at se godt ud på familie billederne.

Lyst og iøjefaldende

Børn har en stor fordel som voksne ikke har: de er ikke bange for at stå ud fra mængden. Børn bliver ikke så nemt generte, når de kaster sig rundt iført lyse og spraglende farver. Ligesom en farveblyant eller en tus, så er farverne på deres tøj tit og ofte en måde som børn udtrykker sig på kreativt.

Unge piger kan føle sig lyserøde, mens de leger med påklædningsdukker iført en floral kjole fra for eksempel J. Crews. Drenge kan på den anden side skille sig ud fra mængden ved at tag en “petite pique” polo t-shirt på fra Lacoste.

mts_best