Oplev KBH i børnehøjde

Børn ser verden fra et helt andet perspektiv, end voksne gør. Børn standser op på deres vej, fordi de ser en due, der er i gang med at stjæle en hotdog, de bliver fascineret af farverige bygninger, og de bliver lokket af duftene af mad og is. De har perioder, hvor superhelte og prinsesser finder vej på alt det tøj og de sko, de gerne vil have på, de kommer ind i perioder, hvor de gerne vil have det samme, som deres forældre eller ældre søskende, og pludseligt bliver de store og finder deres helt egen stil. Giv dig tid til en tur gennem København med børn, og lad dig begejstre over alt det, der falder dem ind på deres vej. Du behøver ikke at have en fast plan om noget, I skal nå, andet end en tur sammen. Gå ind, hvor I har lyst, nyd hinandens selskab, og få noget at spise, når I er sultne.

Børnehøjde er en ny vinkel

Der er mange og rige muligheder for Oplevelser for børn i KBH. Det er alt fra korte teaterstykker med kendte børneeventyr til en tur i biografen, men det er også besøg på de mange museer, der har afdelinger for børn, så de også kan få en oplevelse af al den kunst og kultur, som hovedstaden byder ind med. Andre børn kan godt lide at kigge i forretninger. Det kan være alt fra legetøj og computerspil over til tøj og sko. Det vigtigste ved at opleve byen med børn er, at komme ned i deres højde og se verden med deres øjne. Ikke to børn er ens, og det betyder, at det, der gør en tur til byen god for dem, er meget forskelligt. Hvis du kender dit barn rigtig godt, så ved du også, hvilken kategori, dit barn hører til. Spørg i forvejen om, hvad dit barn godt kunne tænke sig, og planlæg så turen efter lige dette. På den måde er du sikker på, at barnet vil nyde hvert eneste sekund af turen, og den glæde kan I dele med hinanden.

Shoppetur med børnene

Rigtig mange børn synes ikke, at det at tage ud at shoppe er sjovt på nogen måde. Men hvis du vender en shoppetur til noget, der er sjovt og spændende, og hvor der også er noget, der appellerer til barnet undervejs, så er det ikke længere en udfordring, men en glæde for alle parter. Børn går lige som voksne op i, hvordan de ser ud, og det er altid godt at have de helt rigtige ting. Der er sko, der er fantastiske, og som passer til alle generationer. Du kan nemt tage børnene med ud og købe Converse til hele familien og få en rigtig god tur ud af det. I kan vælge hver den farve, I bedst kan lide, og da det er en så ikonisk sko, så er der ingen, der vil undre sig, selv hvis hele familien har det samme mærke. Over tid bliver de også slidt forskelligt, hvilket er med ti at give dem deres eget præg.

mts_best