Modetrends for de yngre generationer

Med den første Kids Fashion Week har det aldrig været mere populært at klæde din mini-hipster i de nuværende trends. Da mange af vores bedst elskede designere kommer ind på børnemodemarkedet og kommer de selvfølgelig også til vores troværdige butikker.

Militær

Sødt militær er en spændende nuværende trend, der blander camouflageprint med bløde pigelyserødt. Hårdheden af ​​de militære genstande er brudt op med søde dikkedarer og bløde pastellfarver. Dette giver trenden en frisk og ung stemning, perfekt til enhver mini fashionista. Lad os bare indse, at vi ikke vil se ud som en sergent ved siden af ​​en klapvogn.

Grafiske tees

Børn skal klæde sig i alt efter deres alder, da de vokser op alt for hurtigt. Er en fem årig i plateausko praktisk? Nej. En sjov måde at holde børnene komfortable er enkle, men sjove, grafiske tees er altid populært til børn.

Lille Marc Jacobs

Designere som Marc Jacobs har et par eksempler i sit ‘Little Marc Jacobs’ sortiment. Disse sjove og cool design vil lyse op til enhver lejlighed! Søde dyr eller underholdende slogans er blandt designerne. Grafiske t-shirts kan være en fantastisk beklædningsgenstand i de fleste børns klædeskab, når de er kombineret med jeans, shorts eller nederdele – enkelt, men cool.

Junior Gaultier

Jean Paul Gaultier og sit Junior Gaultier mærke til forår / sommer 2018 har bragt sit kendetegn med sig og det altid så populære nautiske tema til dine børns garderobe. Rød, hvid og blå med striber i vid udstrækning, hvilket får ethvert barn til at se rigtigt sødt ud. Striber er gennemgående i kollektionen – de er gode til ethvert sømandsbarn. En perfekt trend for dine små, til når I skal på stranden.

Dyremønstre

Selvom det ikke er alle slags mønstre, der lige passer til tøj, sidder dyremønstre som for eksempel bassethound hunde på poloer til drenge simpelthen bare lige i øjet. Til piger er der også mønstre med kolibrier, som ser rigtigt nuttede ud. Perfekt til en dag i zoologisk have eller en tur i skoven.

Gul er nøglen

Den hotteste farve til børn denne sæson er gul! Denne lyse farve afspejler solen og lyser dagen op. Alle forskellige toner af gul kan ses i mange forskellige kollektioner af børnetøj. Kombiner gul med hvid for at skabe et daisy-tema, perfekt til at lege i haven på strålende solrige dage. Gør dine børns klædeskab lidt lysere og gør dagene lidt sjovere!

mts_best