Skandinavisk Børnemode i Storbritannien

Skandinavisk børnetøj er kendt for at blive lavet til børn, der ønsker at være børn; legende og i et funktionelt design, udformet i holdbare materialer med fokus på miljøet. Her er nogle af de mærker, der er tilgængelige i Storbritannien i 2018.

Alba i Danmark

Alba of Denmark handler om at tilbyde børnetøj i blødt organisk materiale i et unikt design, de gerne vil have på. Alba universet har tre hovedlinjer; Alba Baby, Alba Original til børn og Alba Atracktion, designet specielt til tweens.

Ballon Copenhagen

Ballon Copenhagen tilbyder enkle, smukke jersey stykker til børn i alderen 2 til 7 år. Der er også en sød babysamling fra 0 til 24 måneder. Designeren bag mærket har tidligere arbejdet for Holly’s.

Fred’s World

Fred’s World blev grundlagt for 35 år siden i 1983 og er bestemt ikke en nybegynder. Det danske barnemærke skaber slidstærkt og sjovt børnetøj i unisex-stilarter, der modstår slitage. Mærlets fokus på miljøet har vundet mange priser.

Ones We Like

Svenske Ones We Like laver et bæredygtigt alternativ til børnetøj – med lidt attitude. Ved at lave begrænsede kollektioner, kombinerer mærket med det bevidste med det kølige.

Småfolk

Danske Småfolk har siden 2005 designet lyst og farverigt børnetøj med et strejf af retro. Æblet er mærkets kendetegn. Man kan også finde traktorer, dinosaurer, dyr og andre figurer som er inkluderet i kollektionen af ​​børnetøj samt børns sengetøj og tilbehør.

Vild – House of Little

Vild – House of Little skaber minimalistisk luksus til aldersgruppen 0 til 5 år gammel. Forvent dristige og smukke blødeste klæder, som børnene vil elske at have på. Mærket er Skandinavisk, selv om det er baseret i London. Vild støtter også velgørende organisationer for familier med børn .

Angulus

Angulus blev grundlagt i 1904 i København, og har i over 110 år skabt fodtøj af fremragende kvalitet i tidløst design og uovertruffen komfort. Ved hjælp af traditionelt håndværk er skoene lavet af naturlige materialer, luksuriøst læder kombineret med gummisåler, der giver den allerbedste komfort og minimal begrænsning af voksende føder.

FUB

Siden 2006 har danske FUB skabt tidløst tøj til børn i alderen 0-12 år. Det kan bedst beskrives som et moderne design med et antydning af nostalgi. Formerne er klassiske, og mønstrene holdes enkle, med dæmpede farver og striber i en smuk og simpel unisex stil.

Huttelihut

Huttelihut har siden 2003 produceret de mest smukke uldhatte og tilbehør til børn i alle aldre. Der er tre hovedkollektioner, alle lavet af materialer af høj kvalitet, der anvender en dæmpet farvepalet i et klassisk og tidløst design.

Mar Mar København

Mar Mar Copenhagen designer stilfuldt tøj til børn, fra nyfødte op til 14 år. De unikke designs er præget af kontraster: Land-chic og urban coolness, gammelt og nyt, luksuriøst og funktionelt. Komfort og brugbarhed er vigtige elementer i kollektionerne.

MP Danmark

MP Danmark har etableret sig som markedsleder indenfor strømper og strømpebukser. Alt er af bomuld, bambus eller uld og har en unik pasform, der holder sin form. MP Danmark har været i drift i næsten 80 år og ved alt, hvad der er at vide om at producere strømper og strømpebukser.

mts_best