Start din egen børnetøjsforretning

Går du med en iværksætter gemt indeni dig, som drømmer om at starte sin egen tøjbutik med børnemode? Nedenfor får du tips og tricks til at komme i gang med processen, og forhåbentligt så du kan opfylde dine drømme.

Tegn et erhvervslån

Noget at det bedste, som du kan gøre for din forretning, er at tegne et erhvervslån til at komme godt i gang. Iværksættere har mange udgifter, og i stedet for at vente på at der kommer penge ind i biksen, kan det være fordelagtigt at investere for at sikre mere salg.

Tegn et lån, læg et budget og find frem til de vigtigste områder for din webshop. Du kan fx investere pengene i hjælp med de sociale netværk, opsætning af selve din online tøjbutik, osv.

Sælg dine produkter på Instagram

Din online tøjbutik bør ikke være det eneste sted hvor du sælger. Ifølge AudienceProject bruger omkring 50 procent af den danske befolkning Instagram.

Derfor er det en god ide at lægge en strategi for at sælge dine produkter på Instagram, så du kan nå bedre ud til din målgruppe.

Husk at inkludere MobilePay

MobilePay er den mest populære app blandt danske mænd og kvinder i. Fakta viser at app’en er installeret på ni ud af ti smartphones i Danmark. Derfor er det utroligt vigtigt at du inkluderer muligheden for betaling med MobilePay i din webshop.

Overvej dropshipping

Det kan hurtigt koste en del penge at sætte en online butik op. Dette gælder lige meget om der er tale om børnetøjsbutikker eller andre former for e-handel. Derfor kan det være en glimrende ide at overveje dropshipping.

Når du vælger at samarbejde med en dropshipping distributør, behøver du ikke at skabe produkterne selv. Derudover behøver du ikke at investere i produkterne, og at opbevare dem på et fysisk lager. Du kan tilføje børnetøj fra en dropshipping distributørs katalog til din webshop. Distributøren kan endda sørge for at sende produktet direkte til kunde.

Fri fragt er vigtig

Der har længe været et ønske om fri fragt, når det kommer til danskernes købevaner på nettet. Derfor kan det være en god ide at inkludere fragten i prisen hos din kommende børnetøjsbutik på nettet.

Du behøver ikke at betale fragten fra din egen lomme. Sørg blot for at inkludere omkostningerne i dine priser, og nyd en bedre konverteringsrate.

mts_best