Mode til skolen

Elever har altid trendy tøj til at udtrykke deres unikke æstetik, og tager modetrends op på et banebrydende niveau. Nedenfor er nogle trendy tips til drenge, der vil opdatere deres stil i til de koldere dage, når de er i skole.

Farvekoordinering og mønstre

Mens koordinerende farver er en tidløs trend, har farveblokerende og dramatiske mønstre gjort et stort indtryk på mode. For eksempel har Jacob Romo kombineret en stribet t-shirt, ferskenhudbukser, to bælter med sølvringe og kæder, klassiske hvide Vans og en Tommy Hilfiger crossbody taske.

Hættetrøjer med udsagn

Mange modeller er stylet med jakker og hoodies der er bundet over ryggen eller til forsiden.

Normalt er disse outfits avant-garde og kan ikke rigtigt bæres til hverdag, men for eksempel har Edward DeAvila lavet et neutralt tonet outfit med en lyng-grå Champion hættetrøje bundet rundt om brystet foran.

Faux pels

Faux pels har været i ‘in’ siden 2015 og er stadig et populært stykke tøj, som folk har på i dag. Du kan se det stylet på mange forskellige måder fra mannequins i Forever 21 til Alexander Wang modeller i modeshows. Det er en tidsløs trend, som man ikke kan gå helt gal i byen med.

mts_best