God stil og sundt smil

Når det kommer til børn og velvære, handler det både om, at vi klæder vores børn fornuftigt på, og at de har det godt. Børn kan have nok så pænt tøj på, men hvis deres udtryk ikke udstråler glæde, kan tøjet være nok så fint.

Vigtigheden af velvære

Velvære indebærer mange ting, men grundlæggende set er det vigtigt, at vi har det godt. Dette gælder også vores børn. De har brug for at føle sig hørt, føle sig trygge og føle sig selvsikre. Det er også vigtigt, du hjælper dine børn med deres hygiejne, både når det kommer til rent tøj men også både bad og tandbørstning. Særligt tandbørstningen kan være en træls pligt for børn, der måske ikke forstår vigtigheden af rene tænder. Det er dog vigtigt, dine børn får børstet deres tænder, så de slipper for ubehagelige besøg hos tandlægen for at behandle huller, men også for at undgå dårlig ånde, der kan gøre, at deres venner ikke har lyst til at lege med dem.

Plads til leg

Selvom dine børn selvfølgelig skal lære at passe på deres tøj, er det også vigtigt, dine børn føler sig frie til at lege og blive beskidte om nødvendigt. Det er selvfølgelig ikke en sjov pligt at skulle vaske tøj hele tiden, men så længe dine børn ikke kommer hjem med hul i tøjet hver dag, så er det vigtigt, at dine børn har lov til at være børn og slå sig løs. Derfor kan du med fordel også købe tøj til dine børn, som er beregnet til henholdsvis hverdagsbrug og mere formelle begivenheder, så dine børn kan lege i deres almindelige tøj og så have særligt tøj til, når I skal til særlige arrangementer, hvor tøjet gerne skal være lidt mere velholdt.

Giv dine børn plads til at være børn, men sørg også for, at dine børn har det nødvendige tøj, den nødvendige tryghed, og at de bliver hjulpet med deres hygiejne, så de trives i bedste velgående.

mts_best