De har deres egen mening

For nogle år siden, så var mode noget, som de unge fulgte, og børn rendte rundt og var iført det, som deres søskende havde brugt, eller som de fik af venner, hvis børn var vokset ud af det.

Sådan er det ikke i dag, nu er også børn meget modebevidste, og de ved godt, hvad de synes er pænt, godt ansporet af forældrene, som køber modetøjet til børnene. For deres børn skal ikke se ud, som de selv gjorde, da de var børn. Det har grebet om sig, og der er i dag en hel industri, som henvender sig til børns mode.

Mode til børn er nu så meget mere

Moden er ikke så meget et modefænomen, som det er noget, der for forældrene er praktisk, og som ofte er det tøj, som har en af deres favoritfigurer fra tv på maven, eller noget som kan relatere til de ting, de spiller af spil eller ser på en af de mange tv-kanaler, som i dag henvender sig til børn.

Tøjet er er ofte i de samme mærker, som der er til os voksne, som for eksempel Polo Ralph Lauren, der fås til børn. Børn er samtidig som små svampe. De suger alt til sig i dag, og de er noget tidligere voksne og mere bevidste om, hvad de kan lide, og hvad de ikke kan lide, så der er et stort marked til børn i alle aldre.

Der er også en form for kongens efterfølger, og det tøj, som børnene ser forældrene gå i, er også det, som de selv vil gå i. Skal mor og far til fest og være pæne i tøjet, så er børnene ikke sene til at være med på den. De ifører sig gerne den samme polo på og gerne i samme mærke som den, deres far nu er iført, og det samme gælder for pigerne. Det er tit moderens tøjstil bliver ført videre fra en ung alder.

Det har symbolværdi

Der vil altid være et stort marked for børnetøj, for børn vokser hurtigt ud af deres tøj, hvilket er noget, som mange forældre vil skrive under på.

Tøjet er også for børnene et symbol på, hvem de er, hvem deres idoler er og for mange, specielt drenge, er det også en måde at vise, hvem de holder med i fodbold.

Det er noget, som er let at se, når man kommer forbi skolegården på en sommerdag, eller hvis du kører forbi den lokale fodboldklub. Der er mange børn, som løber rundt i trøjer fra de store klubber, som de følger i tv, og som de måske er med forældrene ude og følge i weekenderne. Næsten lige meget, hvor du er, så vil der altid være mindst et par Messier eller Ronaldoer, som træner med, så moden er forskellig, meget forskellig, alt efter hvor børnene er, og hvad de laver.

mts_best