Tøj til teenagere

Teenagere forsøger altid at passe ind med deres jævnaldrende og forsøger også konstant at vise en unik følelse af at være eventyrlystne og eksperimentelle med deres påklædning.

Som mor til en teenager kan du med fordel se lidt på nogle af de modediller, som er det helt store blandt hendes veninder lige for tiden, og på den måde opdatere dig og din garderobe til at blive lidt mere modebevidst.

Her er en liste over noget af det mest moderne tøj, der bedst passer til alle behov og krav hos eventyrlystne og modebevidste teenagere.

Bomberjakker

Bomberjakker er sikkert den ældste beklædningsgenstand på denne liste, men deres nyligt lancerede fløjlversion i mørke nuancer som sort, blues og rødt har helt klart at lokke de unge fashionistas. Velvets har ganske smukt quirked op disse jakker med et ret fed og sassy udseende. For ideer til at style up disse jakker, kan du tage inspiration fra fløjl bomberjakker af nogle berømte berømtheder som Gigi Hadid og Hailey Baldwin.

Skater nederdele

Selvom skater nederdele ikke er noget nyt i teenage modeverdenen, har disse vovede nederdele har lavet et comeback i mode verden og er dermed tilbage med fuld styrke! Tidligere set i sorte og brune læderstoffer, er disse højklædte nederdele nu tilgængelige i nogle klassiske nuancer af hvid blå og rød. Du kan også gå med neon farver, stiplede mønstre og geometriske mønstre.

Trompetbukser

Disse bukser, der går ned til anklerne, giver et strejf af ‘bell bottoms’ er de perfekte bukser til de unge modebevidste damer. Fås i mange nuancer, med ankelsnit, mange detaljer, og selv udskæringer med rå kanter – disse jeans giver bestemt tøser et meget råt udseende!

mts_best