Foråret 2018

Til foråret i 2018 er der masser af nye trends, især i verdenen af ​​designer tøj til børn, som afspejler voksne mænd og kvinders modetrends mere end nogensinde før. Du kan stadig finde søde T-shirts med billeder af dyr og ord, men at være trendy når det gælder børnetøj betyder i denne forår virkelig at klæde din søn eller datter som din “mini me”.

Med en række forskellige kollektioner til børn i alle aldre og vaskemiddelvenlige stoffer at vælge imellem, kan det at kæde dit barn på være lige så let som det er sødt og sjovt at se på.

Pigers modetrends

Hvis vi kunne opsummere både piger og kvinders mode i foråret 2018 i to ord, ville de være: ‘Pænt’ og ‘behageligt’. Designere søger at skabe en stil, især med designer tøj til børn, der lejlighedsvis kan komme med overraskendefarver og former.

Mens temaet er let komfort, vil din datter ikke være nødt til at ofre sparegrins for at få de blonder, hun elsker. De sjove pigede detaljer, hun elsker, afspejles i feminine former og farver, der bare popper, når de bliver kombineret med nogle lidt mindre iøjefaldende beklædningsgenstande.

Brede bukser

Den store modetrend for foråret 2018 er brede bukser, og vi kunne ikke være mere begejstret. Med den luftige strøm af en maxi-nederdel og den lette funktionalitet af bukser, vil for eksempel Sirwal bukser fra Emile et lda holde din datter godt tilpas under de varierende forårstemperaturer, samtidig med, at hun får masser af mobilitet til at springe rundt i gymnastiksalen uhæmmet.

Sko med lyse og farverige tryk

Din datter har steder hun vil hen, og ting hun vil lave. En af legepladsens favoritter er søde gule zebra-tryk sko fra Manuela de Juan, der vil få hende at springe rundt i solen mens de beskytter tæerne og lade dem trække vejret. Alle de lyse faver og tryk, der er så populære til foråret 2018, vil helt sikkert kunne findes på enhver fashionistas fødder.

Redefinering af kvindelighed i 2018

Det er ikke overraskende, at denne tilbagevenden til komfort over mode er en erklæring fra designere om genoplivningen af ​​emnet for kvinders rettigheder og kønsroller. Denne tendens afspejles i de fleste, hvis ikke alle slags legetøj, der rammer markedet til din lille pige til foråret 2018.

Et af vores yndlingseksempler på denne trend er for eksempel den Blue Denim Hart Jumpsuit fra Airfish. Det traditionelt maskuline koncept for “overalls” er opdateret med den nuværende trend med brede bukser med en ultra søde detaljer som for eksempel et hjerte.

Valget af denim gør det til et andet let vedligeholdt udseende, der holder sig i vaskemaskinen efter en lang dag med leg og sjov. Uanset hvor vilde legene bliver, er der nok holdbart tøj at vælge imellem.

mts_best