Nye trends til teenagepiger

Piratbukser

Disse er ikke det samme som din gaucho bukser fra 2004. Disse er noget helt andet. Selvom de ikke passer til alle slags ben, er det helt sikkert noget, du kommer til at se på alles ben i 2018. Denne sofistikerede buks er over hele banen og kommer snart til dig. Når det er tid til at tage med pigerne på shoppingtur er de rigtigt praktiske at have på, så du ikke overopheder.

Matchende sæt

Glem alt hvad du ved om ikke at have alt i en farve, og giv denne sofistikerede trend en chance. Fra blazere til hele dragter, til kulotter og kapletter, vil du hurtigt blive populær med et matchende sæt tøj. Hvis dit mål er at være nabolagets nye stilikon, så er det helt sikkert en god ide at have mindst et sæt matchende bukser og top.

Bomber jakke

Bomberen har for nylig overtaget modeverdenen, men i år tager det et nyt twist i usædvanlige farver og friske silhuetter. Uanset om det er overdimensionerede ærmer eller broderede mønstre, handler det om detaljerne i 2018. Kombiner det med det eneste par sorte jeans, du kan regne med i din garderobe. Vær ikke bange for at smide den over en wrap kjole med kile sko for at danne et overraskende sporty look.

Lange frakker

Den lange frakke vil altid være en klassisk hæfteklammer i alle vores skabe, men i år trender det altså i en fris farve. Der er altid en god idé, at man er klar til alt slags vejr, men fordi de nye lange frakker er så lette, kommer du ikke til at svede al din make-up af, hvis nu solen skulle komme til at skinne alligevel. Uanset om du er på vej til brunch med veninderne eller bare skal ud og ses, er lange frakker en perfekt mulighed for at træde ud dit nye yndlings outfit.

Oversized Stripes

Vær ikke bange for den overdimensionerede stribe. Uanset om det er en usædvanlig farve, er dette en frisk ny måde at bruge den ellers traditionelle stribe, der ikke er blev set så ofte i de seneste år. Brug den som en accessory eller som fokus punkt for dit look, og du er sikker på at folk kigger en ekstra gang.

mts_best