Mode til drenge i 2018

Drengemoden i 2018 kopierer stort set trends for voksne – det er helt naturligt. Men der er mange ting skabt til specielt drenge, når det gælder tøj – lyst, funktionelt og meget stilfuldt. Designerne er sikre på, at barnets smag skal udvikles fra en tidlig alder. Udvalget af ideer blandt designere er fantastisk, de har allerede præsenteret meget drenge tøj 2018.

Her er nogle af de ting, du kan forvente at se på gaden i det nye år, specielt til forår og sommer. Der er skruet op for niveauet, når det gælder udfordrende looks, og det er i hvertfald ikke kun pigerne, der får lov til at prøve noget nyt og spændende.

Strikket tøj og tilbehør

Tredimensionelle strikkede tørklæder og pels dominerer dren

genes mode i 2018. Leopard mønster, pels, voluminøse og løse stilarter, samt ualmindelige farvekombinationer er ikke fremmede for drenge tøj i 2018. Modedesignere glæder sig over denne trend og anbefaler at have strikket tøj med interessante kombinationer. Blonder og frynser vil understrege drengens ubekymrede stil.

Moderigtige farver

I et kompleks palæ viste der sig tilsyneladende helt uhensigtsmæssigt for denne sæson pastellfarver – blød is, klassiske neutrale toner (beige, grå, lyseblå, te rose, dæmpet metallisk) og dæmpet metallisk: den mest egnede løsning til trøjer, trøjer , og overtøj. Delikate toner vil gøre kjoletøj til drenge endnu hyggeligere.

Afbleget denim og ternede jakkesæt

Almindelige komfortable bukser, veste og lyse farver vil give et billede af mildhed og adel, uanset drengens alder. Således ser vi, at de vigtigste trends i voksnes mode trænger ind i drengenes mode 2018 og manifesterede sig i drengenes kollektioner med en stærk pastelstil. Tern går ikke af mode og er blevet en klassiker. Ternede jakkesæt er virkelig en universel løsning til drenge tøj i denne sæson. I kombination med en bluse eller en skjorte til formelle eller højtidelige begivenheder med rullekrave eller trøje til daglig brug.

Har du nogle ideer du gerne vil dele så skriv endelig til os på kontaktformularen nedenfor!

Alt om mode til børn og unge

 

mts_best